Κρίσιμο παιχνίδι με Ρέθυμνο δίνει σήμερα ο ΝΟΒΑ

Τον Ν.Ο. Ρεθύμνου υποδέχεται σήμερα Σάββατο 20/12 ο ΝΟΒΑ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλος της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας και θα αρχίσει στις 2 μ.μ.
Ο ΝΟΒΑ έχει…

…να επιδείξει δύο νίκες και δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα και το σημερινό παιχνίδι θεωρείται καθοριστικής σημασίας.
Ο ΝΟΒΑ θα επιδιώξει τη νίκη σήμερα απέναντι στον ισόβαθμό του Ν.Ο. Ρεθύμνου (οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες και ισάριθμες ήττες) προκειμένου να αυξήσει και άλλο τη διαφορά από την τελευταία θέση που οδηγεί στην Α2.
Λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα τον ΝΟΒΑ θα ενισχύσουν και οι αθλήτριες που διαμένουν στην Αθήνα. Ωστόσο, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των αδελφών Μπαλωμενάκη. Η Ευαγγελία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και η Μαρία έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι πιθανότητες να έλθουν στον Βόλο και να αγωνιστούν είναι μοιρασμένες.
Αντίθετα, σίγουρα παρούσες θα είναι η Μαρία Τσουρή, η Γιούλη Λαρά, η Χριστίνα Δημητροκάλη και η Τόνια Μωραΐτη, που δεν είχαν παίξει στα παιχνίδια με Εθνικό και Γλυφάδα. Επίσης, στην αποστολή του ΝΟΒΑ θα είναι οι: Ελβίρα Μπέη, Εύη Φωτιάδου, Φιλιππία Φράγκου, Μαρκέλλα Τζήμα, Βίκυ Σούλια, Τάνια Κωνσταντινίδου, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιάνη και Παρασκευή Σαμαρτζή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις