Παίκτες “Πρωταθλητές” θέλει ο Πάτσης – Μέχρι τη Δευτέρα ολοκληρώνεται το ρόστερ της Νίκης

Μέχρι τη Δευτέρα το ρόστερ της Νίκης θα έχει πάρει την τελική του μορφή με τις «διορθωτικές» κινήσεις να έχουν ήδη αρχίσει. Ισαάκ και Γκότοβος είναι οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που μετακόμισαν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, ενώ έπεται και ο μέσος από την Ακτή του Ελεφαντοστού.

Εκτός των παικτών που βρίσκονται καθ’ οδόν προς το Βόλο για λογαριασμό της Νίκης, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που πιθανόν να μη συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου. Η αρχή έγινε με τον Αλεξάνταρ Βασίλιεβιτς.

Ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης θέλει… …η ομάδα του να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού από την πρώτη κιόλας αγωνιστική και αυτό απαιτεί παίκτες με μέταλλο πρωταθλητή. Ποδοσφαιριστές που κρίνεται πως θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής πέρα του εναρκτήριου παιχνιδιού της Football League πιθανόν να χάσουν τη θέση τους στο «κυανόλευκο» ρόστερ και να αντικατασταθούν από πιο έτοιμους.

Τρεις με τέσσερις παίκτες θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν έτοιμοι να προσφέρουν, αφού η τεχνική ηγεσία έχει κρίνει πως δύσκολα θα πάρουν λεπτά συμμετοχής με το υπάρχον ρόστερ.

Το ρεπορτάζ των «κυανολεύκων» αναμένεται πλούσιο αυτές τις μέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GoalPost.gr για να μάθετε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα αφορούν τη βολιώτικη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις