Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Διαμαντόπουλος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που βγάζει τα… κάστανα από τη φωτιά, στην επίθεση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης των «ερυθρολεύκων» στο Αιγίνιο. Ο 26χρονος φορ ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ως δεύτερη λύση για την επίθεση, από τη στιγμή που για βασικός φορ…

…αποκτήθηκε ο Νιάζι Κούτσι. Όμως, ο Διαμαντόπουλος με την παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, αντί του Κούτσι, είναι ο παίκτης που σκόραρε και στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού εκτός έδρας. Πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην Κατερίνη με τον Πιερικό (0-1), σημείωσε το γκολ στη Λαμία με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν, άσχετα αν έχασαν το παιχνίδι ελέω Κορδολαίμη και προχθές πέτυχε τα δύο γκολ που οδήγησαν το βολιώτικο συγκρότημα στη νίκη επί του Αιγινιακού. Αναμφίβολα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αιγινιακό έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχοντας πετύχει ένα γκολ περισσότερο από τον Κούτσι που έχει σκοράρει φέτος τρεις φορές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις