Με πέντε νέα πρόσωπα η “πρώτη” του Ρήγα (photos)

Την ίδια πετυχημένη συνταγή, των προηγούμενων, χρόνων, θέλει να εφαρμόσει και φέτος ο Ρήγας Φεραίος, με τους «κυανόλευκους» του Βελεστίνου να ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά. Το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) στο στάδιο Βελεστίνου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τέσσερα…

…νέα πρόσωπα, αλλά και αρκετές απουσίες.
Ο Λάκης Μπακάλης συνεχίζει για έκτο συνεχόμενο χρόνο στον πάγκο της ομάδας, πλαισιωμένος φέτος από τους Γιώργο Χατζή (βοηθός) και Γιώργο Αλεξίου (γυμναστής), οι οποίοι θα είναι παράλληλα και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας το «παρών» έδωσαν και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Τάσος Τσελεπής, Χρήστος Δημητρίου, Αντώνης Τζοβάρας, Θανάσης Μπόρας, αλλά και ο Κέβιν Χυσά, ο οποίος είναι υπό δοκιμήν.

Αντίθετα, δεν ήταν στην πρώτη συγκέντρωση οι Αποστόλης Κεφαλάς, Κώστας Γεωργατζής και Κώστας Ζενούνι, για τους οποίους ενδιαφέρεται η Νίκη. Επίσης, απουσίασαν οι Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Δημήτρης Γάρος, Χρήστος Λάμπρου, Δημήτρης Σέττος, Κωνσταντίνος Γουτούλης και Παναγιώτης Γούτσιος.
Τον Αγιασμό τέλεσαν οι πατέρες Θεοφάνης Μανούρας, Γεώργιος Αλεξίου και Αθανάσιος Τράικος, ενώ εκ μέρους του Δήμου Ρήγα Φεραίου το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου κ. Γιάννης Σκρίμπας, ο οποίος αφού ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως ο Δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα και θα στηρίξει την προσπάθεια του Ρήγα και φέτος.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας το «παρών» έδωσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χρήστος Σπαθής, Γεώργιος Χατζής, Νίκος Βουραζέρης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Αλεξίου, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκα, Αντώνης Τζοβάρας, Αναστάσιος Τσελεπής, Χρήστος Δημητρίου, Θανάσης Καναβός, Θεόδωρος Μπομπότης, Θανάσης Μπόρας και Κέβιν Χύσα.

Επίσης στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές μας από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας: Αντώνης Αραμπατζής, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Ανδρέας Μπόλκας, Κώστας Καραβασίλης, Αουρέλ Τζέκας, Στέλιος Τσιότρας, Μόδεστος Κουλόλι, Γιώργος Κωνσταντέλος, Λεώνις Χότζα, Σεραφείμ Τάνος, Λάμπρος Γιαννακός, Γιώργος Καναλιώτης.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη και των συνεργατών του Γιώργου Χατζή και Γιώργου Αλεξίου

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις