Στο Λιανοκλάδι με Λαμία σήμερα οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Στο Λιανοκλάδι με την Λαμία αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League και για τον 4ο όμιλο. Ο Θωμάς Μακρής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα Μαυρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη…

…Λάρισα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα έχει στη διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τους επαγγελματίες Σκοπελίτη, Αραπίτσα, Ντινόπουλο, Καψιώτη και Κεσίδη. Επίσης στην αποστολή μετέχουν και οι Ξανθάς, Καλλιακούδας, Δημητριάδης, Χασιώτης, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Πολυχρόνου, Βλαχόπουλος, Γκίνης, Μπούσι, Αλεξανδρής, Μπέικος, Παγώνης, Αλαμάνης, Καλαμίδας και Παπάζογλου.
Ο Θωμάς Μακρής με δηλώσεις του τόνισε για το σημερινό παιχνίδι: «Μας δίνεται η ευκαιρία να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, καθώς όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο.
Εμείς από την πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλο και το έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ταπεινά, με σοβαρότητα και πειθαρχεία, με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις