ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Με αλλαγή φιλοσοφίας κι αγωνιστικής συμπεριφοράς…

Στις 10 Αυγούστου αρχίζει την προετοιμασία του ο Πανιώνιος, με διαφορετικό πλάνο και προσανατολισμό σε σχέση με ότι είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Με πολλά νέα παιδιά πλαισιωμένα από…

εμπειρότερους παίκτες, στόχος για την ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη είναι να παίζει ελκυστικό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, μακριά από διαμαρτυρίες και σκοπιμότητες.
Αυτό το ρόλο θα κληθούν να διαδραματιστούν οι παλιότεροι κι εμπειρότεροι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τους νέους και ταλαντούχους, δηλαδή «να δείξουν το μονοπάτι, πάνω στον οποίο θα βαδίσει η ομάδα για να αλλάξει σελίδα και να αποτελεί σημείο αναφοράς, για κάθε νέο παιδί που θα επιθυμεί να ενταχθεί στο σύνολο του Πανιώνιου», τόνισε χαρακτηριστικά, στο «goalpost.gr» ο Νίκος Σκουφογιάννης.
Στην προσπάθεια αυτή που θα κάνει ο τεχνικός του Πανιώνιου ενόψει της νέας χρονιάς, θα έχει τη συμπαράσταση και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιρών που επανέρχονται στην ομάδα του Πανιώνιου, όπως οι Βούλγαρης (πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα ματς, αλλά έκανε τη διαφορά) και Αρβανίτης (πέρσι έχασε τη σεζόν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων). Επίσης πολύ σημαντικής αναμένεται να είναι και η βοήθεια του εμπειρότατου Παπαπορφυρίου που εντάχθηκε στην ομάδα του Πανιωνίου, όπως εντάχθηκε και ο νεαρός Στεργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις