ΠΗΛΕΑΣ: Θέλει το γήπεδο ΕΤΒΑ, αγώνας δρόμου για έργα αποκατάστασης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στην ομάδα του Πηλέα με τους ανθρώπους που θα συστήσουν το νέο διοικητικό σχήμα να κάνουν ενέργειες προκειμένου να επιλύσουν όλα τα λειτουργικά προβλήματα…

Σε ότι αφορά το γηπεδικό οι άνθρωποι του Πηλέα επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το γήπεδο ΕΤΒΑ, το οποίο αν και διαθέτει πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα με το χώρο των αποδυτηρίων η ανακατασκευή κατασκευή των οποίων απαιτεί αρκετά χρήματα και χρόνο.
Ήδη έχουν σχεδιαστεί οι απαιτούμενες ενέργειες- παρεμβάσεις προκειμένου τα αποδυτήρια να γίνουν είναι λειτουργικά, πάντα τηρουμένων των αναλογιών.
Ωστόσο, πολύ βασικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι και το θέμα των κλοπών και φθορών που γίνονται σε εγκαταστάσεις της περιοχής, όπως για παράδειγμα συνέβη και στο γειτονικό γήπεδο Δημητριάς.
Παρόμοιες φθορές και κλοπές έχουν γίνει και στο γήπεδο ΕΤΒΑ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ξηλώθηκαν όλες οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και πίνακες, από τους γνωστούς- άγνωστους δράστες…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις