ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κ. Κούτσικας Τεχν. Διευθυντής, ο Θ. Χρυσοχού στον πάγκο!

Έτοιμος για το ξεκίνημα της επόμενης χρόνιας είναι διοικητικά ο Τοξότης. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν γίνει κι απομένουν πλέον οι ανακοινώσεις για την κατανομή των θέσεων, που θα έχει καθένας από τους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας.
Αυτό που προκύπτει ως πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργοποίηση του Κώστα Κούτσικα, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, του πολύ έμπειρου προπονητή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από τους πάγκους, ωστόσο πλέον θα βοηθήσει με την εμπειρία του στη δημιουργία μιας ομάδας αξιόλογης, που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και πάνω πα’ όλα θα στηρίζεται σε νέα παιδιά.
Ταυτόχρονα με την πολύ σημαντική επιλογή του Κ. Κούτσικα, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η παραμονή στον πάγκο της ομάδας, του Θανάση Χρυσοχού, ενός προπονητή που έχει βοηθήσει ως τώρα τον Τοξότη σε δύσκολες στιγμές και η δική του παρουσία αναμφισβήτητα αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του Συλλόγου.
Άλλωστε και το χαμηλό προφίλ του Θανάση Χρυσοχού, που τον ενδιαφέρει η πολλή δουλειά και τα λίγα λόγια, είναι στοιχείο απαραίτητο για προπονητή που επιθυμεί να εργάζεται κυρίως με νέα σε ηλικία παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις