Τζήμας και για τα γκολπόστ της Νίκης

Μετά τον Σάκη Τζήμα, ο οποίος έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης, ένας άλλος Τζήμας, ο Νίκος, έρχεται για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 36 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Την απόκτηση του νεαρού πορτιέρο ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Τζήμα, ο οποίος θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της Νίκης. Ο 21χρονος πορτιέρο παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταγράψει 36 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, με Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο υψηλόσωμος (1.92) τερματοφύλακας, μάλιστα ήταν αυτός που άφησε την ομάδα του ΑΡΗ και την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο μηδέν στο πρώτο μέρος που αγωνίσθηκε στο παιχνίδι ΑΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (http://www.pressaris.gr Την απαραίτητη διάθεση επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, καθώς «σπαταλήθηκαν» πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τον Σέρχιο Κόκε να έχει την μερίδα του λέοντος. Ο Ισπανός απείλησε τέσσερις φορές τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 7΄η κεφαλιά του κατέληξε αουτ, στο 16΄απομάκρυνε ο Τζήμας, στο 23΄η μπάλα από το σουτ του Ισπανού πέρασε αουτ, ενώ στο 40΄ο Δερμίσης απομάκρυνε προ κενής εστίας. Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, τερματοφύλακας του Αχιλλέα, Τζήμας, απομάκρυνε σουτ του Πόι στο 7΄, σουτ του Τάτου στο 36΄και κεφαλιά του Ιντζίδη στο 43΄. Τελευταία καλή ευκαιρία το πλασέ του Ντούνη στο 44΄που κατέληξε ελάχιστα αουτ).
Στο δε παιχνίδι Νίκη Β. – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (3-2), ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση και έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, διαθέτει «πλούσιο» βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρός της κ. Τζήμας, τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Νίκης και του εύχονται μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις