Συμεωνίδης: «Δεν πέφτει στην παγίδα ο Διαγόρας»

Ο πρόεδρος του νεοφώτιστου Διαγόρα Σεβαστής, Γιάννης Συμεωνίδης, μίλησε στην «ARENA PRESS» για τη νέα χρονιά και τους στόχους.

Αναλυτικά, ο έμπειρος Κατερινιώτης παράγοντας, που έχει μεγάλο μερίδιο στην περσινή άνοδο και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, δήλωσε:

«Είμαστε πρωτάρηδες, είναι τιμή η κατηγορία και είμαστε σε επαγρύπνηση. Δεν πέφτουμε στην… παγίδα ότι υποβιβάζονται μόνο δυο ομάδες, όπως ίσως κάνουν αρκετοί ανταγωνιστές μας. Είναι… πονηρό και επικίνδυνο. Όλοι αυτό λένε, αλλά υπάρχουν ιστορικοί αντίπαλοι στον όμιλο, «άλλα» μεγέθη. Γι’ αυτό ενισχυόμαστε με έμπειρους παίκτες, δυναμώνουμε συνδυαστικά με ανανεώσεις από πέρυσι, για να είμαστε ψηλά. Να είναι δηλαδή ευχάριστη έκπληξη ο Διαγόρας, με καλή πορεία και μακριά από κινδύνους».

Δυο ακόμα παίκτες, τους Θανάση Τρικαλόπουλο (αμυντικό χαφ) και Παναγιώτη Κουνδή (αριστερό μπακ χαφ), απέκτησε η Σεβαστή, «πακέτο» από τη… γειτόνισσα Πύδνα Κίτρους.

Οι Κατερινιώτες, που ξεκίνησαν προετοιμασία και με τους άλλους νεοαποκτηθέντες (Τασίδης Τσαγκαράκης, Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου, Κουντουριώτης και Τερζής), «φουλάρουν» για 3-4 προσθήκες ακόμα, συζητώντας με τους μεσοεπιθετικούς, Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη και Ηλία Προβατίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις