ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της χρονιάς

Το απόγευμα τη Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παλιών και νέων παικτών του προπονητή και σύσσωμης της Διοίκησης της ομάδας του Παγασητικού. Αρχικά οι διοικούντες απεύθυναν…

καλωσόρισμα στους νέους παίκτες που εντάχθηκαν στην οικογένεια του Παγασητικού και στη συνέχεια ευχήθηκαν σε όλους να έχουν μια πολύ καλή χρονιά.
Ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να κερδίσουν με την παρουσία τους και την αγωνιστικότητά τους, τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της κατηγορίας.
Στη συνέχεια ο λόγο πήρε ο προπονητής του Παγασητικού ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τους νέους παίκτες, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και στη συνέχεια ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι ποδοσφαιριστές Μιχαλόπουλος Γ., Καγιάννης, Στρούγγης, Δωσσάς, Ζιώγας, Ξηρομερήτης, Μπερτζέμης, Λάιος, Μιχαλόπουλος Β., Σίμος, Γιαννακόπουλος, Βουρδάκης, Μυλωνάς, Ρουμπάτης, Μπραχόλη, Καρανικολάου.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Θάνος, Καψιώτης, Μπούρντα, Ρηγίνος, Σατελιάν.

Το ρόστερ αναμένεται να κλείσει με την προσθήκη ακόμη δυο ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις