ΕΠΟ/ΕΠΣΘ: Πρόγραμμα σεμιναρίων 2016-17

Από την ΕΠΣΘ κοινοποιήθηκε το πρόγραμμα σεμιναρίων διαιτησίας που διοργανώνει η ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Το όλο πρόγραμμα θα γίνει σε δυο φάσεις, στις 7 και 29 Αυγούστου στη Βέροια κι εκεί θα υπάρχει εκπροσώπηση και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας…

Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά.

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ο ακριβής τόπος, η ώρα προσέλευσης των αξιωματούχων διαιτησίας ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων προεπιλογής αγωνιστικής περιόδου 2016-17:
Βέροια 7.8.2016, Ξενοδοχείο Βεροιόπολης, με ώρα προσέλευσης 12:00-14:00.
Παρατηρητές 2ης κατηγορίας, μόνο εκπαιδευτές, νέοι παρατηρητές και νέοι εκπαιδευτές (που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία), των Ε.Π.Σ. Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου,Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας, Χαλκιδικής.

Βέροια 29.8.2016 Ξενοδοχείο Βεροιόπολης, ώρα προσέλευσης σεμιναρίου και γραπτών εξετάσεων 11:00-13:00. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν τις πρωινές και απογευματινές ώρες στο γήπεδο ΕΠΣ Ημαθίας, Παλατίτσια.
Νέοι διαιτητές 4ης κατηγορίας, νέοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας, διαιτητές και βοηθοί διαιτητές γυναικείων πρωταθλημάτων, των Ε.Π.Σ. Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου,Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής.

Σημειώσεις – Διευκρινήσεις:
1. Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτές και οι παρατηρητές, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευση τους, υποχρεωτικά το αποδεικτικό κατάθεσης παραβόλου (δεν θα εισπράττονται μετρητά), πέραν και των υπολοίπων δικαιολογητικών αντίγραφο ποινικού μητρώου, οφθαλμολογική εξέταση, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών και πιστοποιητικό γεννήσεως.
2. Οι Διαιτητές για να έχουν δικαίωμα αξιολόγησης σε ανώτερη κατηγορία, πέρα από τα προσόντα που αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας (ηλικία, έτη και αριθμό αγώνων που έχουν στην κατηγορία τους ), θα πρέπει στo test (επαναληπτικά sprint), να πετύχουν το όριο της παραπάνω κατηγορίας από αυτή που ανήκουν.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις