Π. Μπλάνας: «Η επιτυχία της Νίκης δεν ήταν τυχαία» (video)

Οι επιτυχίες δεν έρχονται τυχαία, τόνιζε και ξανατόνιζε στη συνέντευξη Τύπου του τμήματος πόλο της Νίκης Βόλου, ο Πέτρος Μπλάνας. Ο ταμίας της Ερασιτεχνικής Νίκης και μέλος της διοικούσας του τμήματος υδατοσφαίρισης χαρακτήρισε αιμοδότη τον κ. Τσαρνά και εξέφρασε την ελπίδα πως τα 108 παιδιά θα γίνουν φέτος 148 ώστε το τμήμα να μπορεί να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπλάνα:

limni-300-250«Δεν θα σας πω πολλά. Τι να πω για τον Γενικό Αρχηγό, για τον προπονητή, για τον κ. Τσαρνά. Ο κ. Τσαρνάς δεν είναι μόνο φαρμακοποιός αλλά και αιμοδότης της Νίκης Βόλου. Στο φαρμακείο του έπρεπε να υπάρχει μία ταμπέλα που να λέει: αιμοδότης της Νίκης Βόλου. Πρέπει να καταλάβουν πολλοί ότι αυτές οι επιτυχίες έρχονται με σύμπνοια και η πεμπτουσία αυτής της προσπάθειάς μας αυτά τα 6-7 χρόνια είναι ότι ποντάρουμε στα δικά μας παιδιά και οι επιτυχίες ήρθαν γιατί υπήρχε προγραμματισμός.

Τα 108 παιδιά που έχουμε ευελπιστούμε να τα κάνουμε 148. Γιατί τότε θα μπορούμε να καλύπτουμε τα λειτουργικά μας έξοδα. Φέτος καλύψαμε πλήρως τις αμοιβές των προπονητών και είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να πληρώνεις τους προπονητές. Παλιότερα δεν ήμασταν σε θέση ούτε αυτό να κάνουμε. Στηριζόμασταν μόνο στους χορηγούς, τους οποίους και ευχαριστώ. Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έχει κάνει ο Κώστας Σκοτεινιώτης πάνω στον τομέα αυτό.

Αν υπήρχε ένα κλειστό κύκλωμα για να βλέπατε τις δραστηριότητες που γίνονται στο κολυμβητήριο… Θα καταλαβαίνατε τι προσπάθεια απαιτείται. Βλέπω απέναντί μου τον Γιώργο Αποστολακόπουλο, ο οποίος κάθεται στην κερκίδα και βλέπει όλη αυτή τη δραστηριότητα και όλη αυτή την προσπάθεια για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και προφανώς δεν είναι τυχαίες και οι επιτυχίες του τμήματος. Εμείς είμαστε το τελευταίο παιδί της Νίκης. Το μικρότερο παιδί της Νίκης είναι το πόλο. Εμείς θέλουμε, σαν μάνα να δίνει όλο το μπουκάλι με το γάλα και όχι το μισό…

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ (απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους) και αυτό που θέλουμε είναι να γράφετε ότι βλέπετε. Όπως θα διαπιστώσατε από τα προαναφερόμενα, υπάρχουν και σειρήνες που δεν είναι ειρηνικές για το σωματείο μας. Δεν θα πρέπει να στέκεστε σε φήμες και λόγια. Εμείς σαν σκαθαράκια θα δουλεύουμε και όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας έρθει δίπλα μας για να δει πως δουλεύουμε και πως κάποια πράγματα δεν έρχονται τυχαία.

Συγχαρητήρια σε όλους, στον Γενικό Αρχηγό, στους προπονητές, στους αθλητές, που παρά τις αντιξοότητες τις οικονομικές ανταπεξήλθαν σ’ αυτό το δύσκολο έργο. Ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μου».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις