Δ. Μπλάνας: «Συγγνώμη σ’ αυτούς που στεναχωρέσαμε» (video)

Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια στους προπονητές και υδατοσφαιριστές είπε ο Γενικός Αρχηγός, Κώστας Σκοτεινιώτης, οπότε ο Δημήτρης Μπλάνας, Τζίμης για τους γνωστούς, είναι από αυτούς που δικαιούνται ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για την άνοδο της αντρικής ομάδας πόλο της Νίκης, στην Α2 εθνική κατηγορία. Στρατηγό τον έχρισε ο Έφορος του τμήματος, κ. Τσαρνάς.

Ο Δημήτρης Μπλάνας πριν προχωρήσει στις ευχαριστίες, ζήτησε συγγνώμη από αυτούς στεναχωρούσανε που ανέβηκε η ομάδα κατηγορία:

“Πριν προχωρήσουμε στις ευχαριστίες να ζητήσω ξεκινήσουμε με τις συγγνώμες. Να ζητήσω ένα συγγνώμη σ’ αυτούς που στεναχωρέσαμε που ανεβήκαμε κατηγορία, οι οποίοι όλοι τη χρονιά έβαλαν κατά της ομάδας και επί προσωπικού χωρίς πραγματικά κάποιο ουσιαστικό λόγο επί της δουλειάς και του έργου που κάνουμε”

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχίας: “Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους αθλητές. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Στους συνεργάτες μου, γιατί για μένα δεν είναι βοηθοί αλλά συνεργάτες. Τον Γιώργο Αδαμάσογλου και τον Δημήτρη Κόφφα. Και φυσικά τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα, όπως είναι ο Κώστας Σκοτεινιώτης, ο Κώστας Τσαρνάς, ο Πέτρος Μπλάνας, ο Κώστας Γκανάτσιος και ο Νίκος Βάτσιος. Όλους τους θεωρώ συνεργάτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τέσσερις “κολόνες” της ομάδας: Παναγιώτη Κουρτίδη, Γιώργος Καρκαλιάνης, Τόμης Δανιήλ και ο Αλέξανδρος Μητρούσης. Να σημειώσω πως ο μοναδικός επαγγελματίας στην ομάδα, σε εισαγωγικά φυσικά, είμαι εγώ. Αυτοί οι αθλητές προσφέρουν τον εαυτό τους στην ομάδα. Αν σε εμένα αξίζει ένα μπράβο, σ’ αυτούς αξίζουν δέκα μπράβο”.

Δείτε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μπλάνας σχετικά με τις επιτυχίες και τους μελλοντικούς στόχους του τμήματος:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις