Κάλεσμα του Ολυμπιακού Β. στον κόσμο για το φιλικό με Βέροια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα, πρώτο για τη νέα χρονιά, με αντίπαλο την Βέροια, την προσεχή Τρίτη 2 Αυγούστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 στις 19:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον πρώτο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τη Βέροια.
Η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να ενισχύσει με το χειροκρότημά του την ομάδα μας, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο.
Θέλουμε την στήριξή σας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δούμε όλοι την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην κατηγορία που του αξίζει.
Θέλουμε να βρεθείτε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εμψυχώσετε τους παίκτες μας, να καταλάβουν τη δυναμική, τη μεγάλη ιστορία και τη “βαριά” φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.
Όλοι μαζί ξεκινάμε! Ξαναερχόμαστε!
Να σημειωθεί πως στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€.
Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη και τη δεύτερη πεζογέφυρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις