Τρίτη νίκη του ΝΟΒΑ, 10-8 τον ΝΟ Ρεθύμνου (photos)

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ νίκησε με 10-8 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, σ’ ένα παιχνίδι που φάνηκε αρχικά να το κερδίζει άνετα ο ΝΟΒΑ, όταν στην πρώτη περίοδο προηγήθηκε με 3-0 και στη συνέχεια με 5-1, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία της

Μαρίας Μπαλωμενάκη, Λαρά και Δημητροκάλη, Μωραΐτη και Τσουρή, οι οποίες ενίσχυσαν τη βολιώτικη ομάδα. Πρώτη σκόρερ του ΝΟΒΑ ήταν η Μωραΐτη, η οποία σημείωσε τρία τέρματα, ενώ από δύο σημείωσαν οι Σούλια και Τζήμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΝΟΒΑ στην τελευταία περίοδο προηγήθηκε με 9-4.
Ο ΝΟΒΑ παρουσίασε, πάντως, αδυναμίες στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο, ωστόσο, κατάφερε στο τέλος να πάρει την Τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 2-4
ΝΟΒΑ (Δημαρέλος): Τσουρή, Μπαλωμενάκη 1, Κωνσταντινίδου 1, Φωτιάδη, Μπαλωμενάκη Ευ., Καρπέτα, Τζήμα 2, Φράγκου, Δημητροκάλη, Μωραϊτη 3, Λαρά 1, Τζιανή, Σούλια 2, Καματερού
ΡΕΘΥΜΝΟ (Φιτσανάκης): Αικ. Κυριακάκη, Μάστορη 2, Φαρμάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 1, Γαγάνη, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραλόγου, Λιμπιτάκη, Πατσαχάκη 3, Σολονάκη 1, Φλ. Κυριακάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις