Και δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Λιβογιάννη

Με δύο ακόμη πανελλήνια ρεκόρ έκλεισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών και προαγωνιστικών κατηγοριών. Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία σημειώθηκαν συνολικά 16(!) πανελλήνια ρεκόρ, ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ γυναικών από την Σοφία Κτενά και ένα παγκόσμιο ρεκόρ νέων από τον Στέφανο Αντωνιάδη.

Τα δύο πανελλήνια ρεκόρ

Σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων από τον Κωνσταντίνο Λιβογιάννη του συλλόγου Βόλος 1937, αφού στα 50μ. διπλά πέδιλα πέτυχε επίδοση 20.14 καταρρίπτοντας το 20.55 του Γιώργου Δημητράτου. Αυτό ήταν το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ για τον πρωταθλητή του Βόλος 1937, καθώς είχε καταρρίψει και αυτό των 200μ. (διπλά πέδιλα). Το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ ανήκε στην ομάδα 4χ100μ. επιφάνειας του ΝΟ Χανίων στην κατηγορία των παμπαίδων Α’. Οι Ανδρέας Κελαΐδης, Εμμανουήλ Παπαγιαννάκης, Κωνσταντίνος Λεδάκης και Παντελεήμων Χίνος πέτυχαν χρόνο 3:13.73, συντρίβοντας το 3:30.06 του ίδιου συλλόγου από το 2008.

Γιώργος Σαλταμανίκας: «Εξαιρετική δουλειά από προπονητές και αθλητές»

Στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και τους αθλητές των σωματείων αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σαλταμανίκας, τονίζοντας τη σημασία εμφάνισης συλλόγων και κολυμβητών από την επαρχία.

Γιώργος Σαλταμανίκας: «Ήταν ακόμη μια εξαιρετική χρονιά που έκλεισε με ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ από την Σοφία Κτενά και ένα παγκόσμιο ρεκόρ νέων από τον Στέφανο Αντωνιάδη. Στις 4 ημέρες σημειώθηκαν αξιόλοξες επιδόσεις και πολλά πανελλήνια ρεκόρ. Η πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές των σωματείων και τους αθλητές είναι φανερή κι αποδίδει καρπούς. Ήταν συνολικά μια άψογη διοργάνωση. Εύχομαι στα παιδιά και στους προπονητές τους καλή ξεκούραση, να έχουν υγεία και να πετύχουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική η ύπαρξη πολλών καινούριων αθλητών και συλλόγων από την επαρχία, δείγμα της ανάπτυξης του αθλήματος».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις