Στην 4η θέση στο τριπλούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών ο Βολιώτης Γούλας

Διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών-νέων γυναικών. Συμμετείχαν 650 αθλητές και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις. Ο Βόλος εκπροσωπήθηκε από αθλητές του Α.Ο. Μαγνησίας και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Συγκριτικά καλύτερα τα πήγε ο Παναγιώτης Γούλας, ο οποίος…

….έδωσε μεγάλη «μάχη» για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο τριπλούν.
Ο Βολιώτης πρωταθλητής πέρασε ως δεύτερος από τον προκριματικό του Σαββάτου, όπου έκανε 14.66μ., το οποίο του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Εκεί προσπάθησε να ανεβεί στο βάθρο αλλά δεν κατάφερε. Το καλύτερό του άλμα μετρήθηκε στα 15.15, αλλά μειονεκτούσε κατά εννέα εκατοστά από τον Θανάση Πρόδρομο του ΠΑΟΚ, που πήδηξε στα 15.24. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Θεόδωρος Ζίντζοβας του Γ.Σ. Κηφισιάς με 15.70, ενώ δεύτερος ήταν ο Νίκος Ανδρικόπουλος της Α.Ε. Μεσογείων Αμεινία με 15.48.
Στο ίδιο αγώνισμα μετείχαν και δύο άλτες του Γ.Σ. Βόλου. Ο Θανάσης Χατζηκοτέλης στον προκριματικό ήταν 12ος με 13.37, αλλά στον τελικό κέρδισε μια θέση πηδώντας στα 13.90. Το εντελώς αντίστροφο συνέβη με τον Βαγγέλη Σαρρή που στον προκριματικό ήταν 11ος με 13.58, αλλά στον τελικό οπισθοχώρησε στη 12η θέση με 13.73.
Ο Παναγιώτης Γούλας έλαβε μέρος και στο μήκος, όπου κατετάγη 8ος με καλύτερο άλμα στα 7.04μ.
Στον προκριματικό της σφαιροβολίας ο Χρήστος-Μάριος Ζαρκάδας του Γ.Σ. Βόλου ήταν 15ος με 11.44μ. και στον αντίστοιχο της δισκοβολίας 16ος με 37.74. Εκεί ο «ομόσταβλός» του Σπύρος Μπάρκας τερμάτισε 21ος με βολή στα 32.31.
Στον προκριματικό του τριπλούν η Βασιλική Αθανασού ήταν 18η με 10.82.
Τέλος, ο Παναγιώτης Πήτας, που ανήκει στον Γ.Σ. Βόλου, έλαβε μέρος στον τελικό του άλματος εις ύψος. Ωστόσο δεν μπόρεσε να περάσει κάποιο ύψος, με συνέπεια να μη διακριθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις