Έστειλε το μήνυμα η “πρώτη” της Νίκης

Το εντυπωσιακό παρών του κόσμου της Νίκης στην πρώτη προπόνηση της σεζόν είναι βέβαιο πως έστειλε το μήνυμα σε φίλους και ανταγωνιστές. Φίλαθλοι, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και όλοι όσοι εργάζονται γι’ αυτό το σωματείο ένωσαν τις δυνάμεις τους και σαν μία γροθιά είναι έτοιμοι να δώσουν τον έντιμο αγώνα τους ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν ήταν μόνο ο όγκος αυτού του κόσμου που κατέκλυσε την Σκεπαστή κερκίδα του «Π. Μαγουλάς», ήταν το πάθος και ο ενθουσιασμός που ξεχείλιζε και δημιουργούσε την αίσθηση πως θα αποτελέσει την ασπίδα προστασίας της ομάδας. Ασπίδα σε κάθε ενέργεια που θα προσπαθήσει να διαβάλλει αυτό το συμπαγές σύνολο, όλων αυτών των ανθρώπων που αποτελούν την οικογένεια της Νίκης.

 

Την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει κάποιος άλλος πλην του Γιώργου Μαστρογιάννη δημιουργώντας άλλοτε συναισθήματα περηφάνιας και άλλοτε συγκίνησης.

 

Η πανηγυρική «πρώτη» ξεκίνησε με την παρουσίαση του τεχνικού τιμ και του ρόστερ της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής: Τζήμας, Γρηγοριάδης, Ράπτης (τερματοφύλακες), Παπαγεωργίου, Δημουλάς (δεξιοί οπισθοφύλακες), Δημολιός, Σουάρες (αριστεροί οπισθοφύλακες), Παπαδήμας, Κόκκας, Ναουμίδης, Σφονδυλιάς (κεντρικοί αμυντικοί), Πετράκος, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής (αμυντικοί μέσοι), Τορεζάνι, Τσιανάκας, Τσιουρέλης, Κόλα (επιτελικά χαφ), Σκαθαρούδης, Ματθαίου (δεξιά εξτρέμ), Μαλακασιώτης, Βουρδάκης (αριστερά εξτρέμ), Κορέτα, Δαδάκος (φορ).

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στη Νίκη να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

 

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν ευχήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτσης

 

Ο Αχιλλέας Τζαλάκας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο γνωστός για να τα Νικιώτικα αισθήματά του, πατήρ Απόστολος

 

Στη συνέχεια ο κ. Τζήμας στον σύντομο λόγο του επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως είναι βέβαιος για την επιτυχία αυτής της ομάδας ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά που προέρχονται από τους Νέους Αθλητές και τους εμπιστεύεται απόλυτα

 

Οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Μπίλη, του γυμναστή κ. Αθανασιάδη και του βοηθού κ. Μπράτσου

Γιώργος Αποστολακόπουλος

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εντυπωσιακή πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις