Μπίλης: «Σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Την σιγουριά και την πίστη του πως η ομάδα θα τα καταφέρει εξέφρασε ο Λεωνίδας Μπίλης, σε δήλωσή του πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο τεχνικός της Νίκης τόνισε πως δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα προστεθούν στο ρόστερ, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν και τη διαφορά.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεωνίδα Μπίλη:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ξαναξεκινάμε φέτος με ελπίδες και με μεγάλη σιγουριά ότι η Νίκη βαδίζει σ’ ένα μονοπάτι το οποίο είναι σίγουρο και μόνο επιτυχίες μπορεί να περιμένει. Δεν γίνονται έργα μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, γίνονται έργα σε υποδομές, γίνονται έργα για το μέλλον κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο ισχυροί, μας κάνει να νιώθουμε ότι έχουμε καλύτερες βάσεις και μέσα από τις Ακαδημίες μας συνεχώς θα βγάζουμε καινούριους παίκτες. Είδατε ότι ο πρόεδρος έδωσε μεγάλο ρόλο σε αυτό το κομμάτι, το κομμάτι των υποδομών.

Όσον αφορά το ρόστερ η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι έχει ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 95% θα έλεγα. Όπως σας είπε περιμέναμε τρία παιδιά, ο ένας ήταν ο τερματοφύλακας, τώρα μένουν ακόμη δύο. Οι δύο πρέπει να είναι 100% σίγουροι, 100% παιδιά τα οποία θα μας δώσουν την διαφορά. Έχουμε κλείσει με αυτά τα παιδιά, αλλά όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο αν δεν πάρεις την ελευθέρας δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Πρέπει να κάνουμε μερικές μέρες υπομονή. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και με αυτά τα παιδιά που ήδη υπάρχουν. Σαφώς και ο πρόεδρος έχει την θέληση να κάνει την υπέρβαση και θα την κάνει.

Από εκεί και πέρα δεν θέλω να λέω κάτι θα τα ανακοινώσουμε όλα με τον τρόπο που πρέπει και την ώρα που πρέπει. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μέσα για την βοήθειά τους. Και πάλι θα σας πω ότι έχω πολύ μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα. Όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές, σ’ αυτή την «ομάδα»: την διοικούσα επιτροπή, τους φιλάθλους, τα Μέσα, σ’ αυτή τη συγκυρία έχω πολύ μεγάλη πίστη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

«Μ’ αυτόν τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Εντός των τεσσάρων γραμμών θα αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτεροι, οι πιο έτοιμοι, οι πιο ηθικοί και στο τέλος νικητές» είπε ο Λεωνίδας Μπίλης απευθυνόμενος στον κόσμο.

Το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις