Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Αγία Παρασκευή 2-1 τον Μαγνησιακό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Αγία Παρασκευή, που επικράτησε του Μαγνησιακού με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, οπότε έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 21′ ο Στ. Μαλακασιώτης βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, πάνω από την εστία.
Στο 31’οι γηπεδούχοι…

…διαμαρτύρονται για γκολ που σημείωσε ο Βούκουτος, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μια οριακή φάση.
Στο 35′ άνοιξε το σκορ, όταν ο Στ. Μαλακασιώτης έκανε το δυνατό σουτ, απέκρουσε αρχικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά με πλασέ εξ επαφής ο Μαρμαρινός έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51΄ο Κόλλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια όμως οι φιλοξενούμενοι, όμως τον τελευταίο λόγο είχε η «χρυσή» αλλαγή των γηπεδούχων, Κώστας Σταματίου, όταν στο 78′ μετά από κεφαλιά του Χαρίση, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Από μεριάς φιλοξενούμενων αναφέρθηκε πως Καρακίτσιος, Αντωνόπουλος και Σαλαμούρας χάσανε ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ μετά το 1-1. Ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν για τρία πέναλτι τα οποία δεν δόθηκαν σε ανατροπή των παιχτών τους. Ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Μαγνησιακού κ. Πανόπουλο για διαμαρτυρίες λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές της Αγ. Παρασκευής αφιερώνουν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Γιώργο Παπακώστα, που εγχειρίστηκε στο γόνατο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει κοντά τους.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαντεχούι, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός, Χαρίσης (81΄Γάκιας), Μαρμαρινός (70′ Ζάχαρης), Βούκουτος (68΄Σταματίου).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Γιαμαλής, Αντωνόπουλος, Βασιλείου (72′ Μωυσίδης), Κόλα, Προβιάς, Οικονόμου (46′ λ.τρ. Σαλαμούρας), Ντούρο, Καρακίτσιος (70′ Τσιάνος), Τσιουρέλης, Καραλής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις