Δύσκολη αποστολή με Αχιλλέα Νεοκ. έχει ο Ρήγας

Φιλοξενούμενος του πρωτοπόρου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα είναι σήμερα Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 3 μ.μ., ενώ δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας της Πιερίας, αλλά στο γήπεδο «25ης Μαρτίου-Γεώργιος Ασλανίδης» που βρίσκεται δίπλα σε…

…αυτό του Βατανιακού.
Στον Ρήγα γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ωστόσο, δηλώνουν πως θα παλέψουν με πάθος απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ρήγας θα έχει μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Ρολάν Κεμάλι, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής που εξέτισε την ποινή του.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Αντώνης Βλαχόπουλος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Ναουμίδης, Παναγιώτης Γούτσος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Άλεξ Ζατσάι, Χάρης Μπίκας, Γιώργος Τσίπι, Γιώργος Μιχολίτσης, Ζήσης Μαλάκος, Βαγγέλης Ζηρδέλης, Δημήτρης Ρηγίνος, Κώστας Κρεββατάς.
Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο κ. Λάμπρος Βλιώρας της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ακρίβο και Απόστολο Τσαπράζη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Θωμάς Σκούρας της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις