Π. Νάνης: Θα επανέλθω στο μπάσκετ όταν…

Σεμνός και μετρημένος ως αθλητής, άριστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης ο Παναγιώτης Νάνης, αναμφίβολα είναι ένας από τους Βολιώτες αθλητές που ξεχώρισαν κι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο βολιώτικο μπάσκετ.

Σαφώς συγκινημένος από τη χθεσινή του βράβευση κατά τη διάρκεια του ανεπισήμου πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης, αγκαλιά με τα δύο του παιδιά δήλωσε αποκλειστικά στο  goalpost.gr

…”Ευχαριστώ όλους όσοι τόσα χρόνια μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν στην καριέρα μου. Συμπαίκτες, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες. Σ’ όλους χρωστώ ευγνομωσύνη. Στα 18 χρόνια της καριέρας μου, έδωσα και πήρα πολλά από το μπάσκετ.

Τώρα, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση για να ξεκουραστώ, να δω την οικογένειά μου και ν’ ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου. Όμως, μετά από ένα χρόνο θα επανέλθω στο μπάσκετ το οποίο λατρεύω. Δεν γνωρίζω ακόμη από ποιο πόστο, αλλά θα επανέλθω σίγουρα. Ευχαριστώ τους συντελεστές του ανεπισήμου πρωταθλήματος για τη σημερινή (χθεσινή) βράβευση. Να είστε όλοι καλά. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις