ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν. Π.: Όταν μια ομάδα δίνει «πνοή» στην τοπική κοινωνία…

Αναμένοντας την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο, οι παράγοντας του Κενταύρου Ν. Πηλίου κάνουν μια σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουν ζωντανή την ομάδα που δίνει «αθλητική πνοή» σε όλους τους νέους του Νοτίου Πηλίου, με επίκεντρο τη μεγάλη περιφέρεια της Αργαλαστής.

Σ’ αυτή την προσπάθεια συμπαρίστανται περίπου 40 ντόπιοι καταστηματάρχες- επιχειρηματίες, έτσι ώστε και με τη δική τους συνδρομή η ομάδα να καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, για να καλύψει τα έξοδα της αγωνιστικής περιόδου.
Το αντίκρισμα αυτής της προσπάθειας στην τοπική κοινωνία, είναι η ανάδειξη των παιδιών της περιοχής, που βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνιά απέδιδαν ιδιαίτερο έργο και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε τα παιδιά των ακαδημιών να ενταχθούν στην ανδρική ομάδα.
Την προσεχή αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, το ρόστερ θα αριθμεί περίπου 22-23 άτομα κι ένα μέρος από αυτό θα καλύψουν τα παιδιά που είναι γεννημένα ως το 2000 κι αγωνιζόταν στις ακαδημίες της ομάδας, Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής θα είναι ο 33χρονος Πάρις Βαρσαμάς, που είναι κι Αρχηγός τη ομάδας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα έχουν ηλικία μικρότερη των 28 ετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις