Δ. Κανούλης: Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στο Ανεπίσημο

Ο ρέκορντμαν των συμμετοχών στο θεσμό του Ανεπισήμου πρωταθλήματος μπάσκετ είναι αναμφίβολα ο Δημήτρης Κανούλης με 24 συμμετοχές στα 30 χρόνια της διοργάνωσης. Ο 37χρονος καλαθοσφαιριστής με θητεία σε πολλές ομάδες της πόλης μας (πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΒΔ και φέτος θ’ αγωνιστεί στον  B.C.Volos) σε δηλώσεις του στο  goalpost.gr τόνισε…

…”Στο 30ο τουρνουά μπάσκετ για οσο κράτησε, ζήσαμε ολοι οι αθλητες επισημοι – ανεπίσημοι ωραιες στιγμες, παίζοντας μεταξύ μας. Φέτος ειδικά έπρεπε να τιμήσουμε με την παρουσία μας, έναν άνθρωπο που θα είναι για πάντα στην καρδιά μας, την αξέχαστη ΦΩΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ που το φετινό τουρνουά ειχε και το όνομα της.

Σ’ έναν τέτοιο θεσμό δεν μετράει ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι ηττημένοι στο τέλος. Αυτό που μετραει ειναι η συμμετοχη ολων οσων αγαπανε το μπασκετ και θελουν να παιξουν ακομα και μεσα στο καλοκαιρι σε δυο ανοιχτα γηπεδα. Φετος ειδα παλαιμαχους παιχτες εθνικων κατηγοριων να τιμάνε τον θεσμο στους ανεπισημους. Καθώς και πολλους εν ενεργεια παιχτες εθνικων και τοπικων κατηγοριων στους επισημους.

Είδαμε μεχρι αθλήτριες ομαδων να παίζουν σε ενα ALL STAR GAME γυναικών. Ο τελικός στο τελος του τουρνουά ηταν απο τους καλύτερους των τελευταιων ετών.

Συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές και αθλητριες. Και σε ολους τους διαιτητες και κριτες που για μια ακομη φορα στηριξαν το τουρνουα με την παρουσια τους.

Απο τους διοργανωτες φετος πιστευω εγινε μια πολυ καλη προσπαθεια. Και ο κυριος Μιχάλης Καπουρνιώτης που ανελαβε απο φετος αυτο τον θεσμο και που ο ιδιος ανηκει στο χωρο του μπασκετ, πιστεύω οτι θα τον κανει ακόμα καλυτερο. Του χρονου με την σωστη οργανωση και διαφημιση ελπιζω σε περισσοτερες συμμετοχες. Καλό Αύγουστο σε ολους και ραντεβού του χρονου. ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις