Τζαλάκας: «Κάποιοι στέκονται στα μικρά…»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM 105.1 μίλησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, Αχιλλέας Τζαλάκας, σχετικά με τα έργα που γίνονται στο γήπεδο, το κέντρο που έκλεισε η Νίκη για την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της ομάδας αλλά και για την περίπτωση Σκαθαρούδη.

Αναλυτικά:

«Όταν ξεκινάς ένα κατάστημα με 30 εργαζόμενους, είναι λογικό πως από αποκλείεται να σου βγουν και οι 30 όπως εσύ τους θες. Κάποιος έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας είπε κάτι που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση. Σε μία ομάδα από την οποία πέρασε είχε συναντήσει μία ζούγκλα. Ο προπονητής μάλιστα του είπε καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι γίνονται χίλια καλά πράγματα και κάποιοι στέκονται σε κάποια μικρά για να μας ακυρώσουν.

Δεν θα αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς δεν είμαι ο αρμόδιος, αν και όποιος παρακολουθήσει μία προπόνηση θα καταλάβει τη δουλειά που γίνεται και το πάθος που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Στο οργανωτικό κομμάτι πάμε πολύ καλά. Τις δύο τελευταίες μέρες γίνεται μία προσπάθεια αποκατάστασης των χώρων υγιεινής της βόρειας κερκίδας. Προφανώς και πρόκειται για κάτι εξευτελιστικό. Αν είναι δυνατό να μην έχουν οι άνθρωποι που κάθονται εκεί να μην έχουν τουαλέτα.Το γήπεδο με πολύ προσπάθεια επανέρχεται σε μία λειτουργική κατάσταση. Έχουν γίνει τα μπάνια στα αποδυτήρια, έχουν αποκατασταθεί τα σπασμένα τζάμια, έχουν βαφτεί όλοι οι χώροι που ήταν γεμάτοι μούχλα, θα γίνει το γήπεδο λειτουργικό.

Τα μαγαζιά δεν έχουν όλα πισίνες… Εμείς επιλέξαμε έναν χώρο που κρίναμε πως καλύπτει τις ανάγκες μας. Θα πρέπει αυτοί που γράφουν σχόλια με υπονοούμενα να δείξουν το σεβασμό που εμείς τους δείχνουμε και μιλάω για αυτούς που είναι και επώνυμοι».

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις