Στο 91′ ο Χισάι λύτρωσε τη Σκόπελο 0-1 τον Πηλέα

Το ντέρμπι κορυφής πήρε η Σκόπελος αφού κέρδισε τον Πηλέα στην έδρα του και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ ΕΠΣΘ με έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.
Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν και για τις δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 4ο κιόλας λεπτό είχαν δοκάρι με τον Συνοδίνο ενώ ένα λεπτό μετά ο Προκοπίου είχε πάλι δοκάρι με την μπάλα να περνά αουτ.

Στο 7ο λεπτό σουτ πάλι ο Προκοπίου απέκρουσε ο Γαρυφάλλου. Στο 21΄κεφαλιά του Χισάϊ που είχε περάσει στην πλάτη της άμυνας του Πηλέα βρέθηκε στην αγκαλιά του Τριανταφύλου.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 37΄όπου σουτ του Μπρισμέου πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ταλαδιανού. Ο Ματθαίου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ταλαδιάνο με τον δεύτερο νικητή. Σουτ του Βαΐτση έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Ταλαδιάνος.
Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς γκολ με νικητές τους δύο τερματοφύλακες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν ακόμα πιο δυνατά. Η Σκόπελος έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία αφού σουτ του Χισάϊ απέκρουσε σε κόρνερ ο Τριανταφύλλου.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπραχιμάϊ να χάνει ευκαιρία στο 76΄σουτ του απέκρουσε ο Ταλαδιάνος, στο 77΄σουτ του Ματθαίου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Ταλαδιάνος, στο 80΄ο Χατζησταμάτης έκανε ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Σκοπέλου.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δύο τελευταίες καλές στιγμές όπου και πέτυχε το γκολ, Στο 85΄ο Χισάϊ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ και στο 91΄έκανε το 0-1 με κεφαλιά χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Πηλέα είχε αντίπαλο και τον δυνατό αέρα σήμερα. Όσο για τους φιλοξενούμενους με αυτή τη νίκη στέφθηκαν οι πρωταθλητές του χειμώνα.

ΠΗΛΕΑΣ(Κατσικαδάμος): Τριανταφύλλου, Καζάκης, Καναράς, Δημητρίου(60΄Χατζησταμάτης), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος(20΄Δεδούσης), Αγγελής, Μπρισμέος, Ματθαίου(88΄Μακρής), Μπραχιμάϊ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ(Γλύκος): Ταλαδιάνος, Παναγιώτου(81΄Τάσσιος), Στιβαχτής, Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Παντ. Χρυσοφός(63΄Σκιαθίτης), Προκοπίου, Χισάϊ, Συνοδίνος, Χρυσάνθης(94΄Βλαχάκης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις