Στεφάνοβιτς: Ενωμένοι θα πετύχουμε

Ευχαριστημένος από τις συνθήκες στα Τρίκαλα είναι ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, ο οποίος είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Έρευνα» για την περασμένη χρονιά, αλλά και τις προσδοκίες του για το νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:…

Όταν πέρυσι άκουσες ότι θα έρθεις στα Τρίκαλα τι περίμενες;
«Είχα συμβόλαιο με την ομάδα της Ελευσίνας αλλά μου άρεσε σαν ιδέα όταν μου είπανε ότι θα πάμε στα Τρίκαλα γιατί ρώτησα και έμαθα πως είναι μια ποδοσφαιρική πόλη και έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τον πρόεδρο. Μίλησα με τον μάνατζερ μου και αρκετό κόσμο στην Ελλάδα και όλοι μου είπαν ότι τα Τρίκαλα θα είναι η καλύτερη επιλογή. Μεγάλο γήπεδο, αρκετό κόσμο και συνέπεια από τον πρόεδρο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, μου άρεσε η πόλη και η θετική ενέργεια του κόσμου και από το πρώτο φιλικό με τη Λαμία κατάλαβα ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».
Που πιστεύεις ότι χάθηκε η άνοδος πέρυσι;
«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Χάσαμε βαθμούς από κάποιες λεγόμενες εύκολες ομάδες. Κερδίσαμε όμως και ντέρμπι και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Superleague. Με την έλευση του κ. Ψιμουλάκη δημιουργήθηκε καλό κλίμα στα αποδυτήρια που είχε ως αποτέλεσμα να μας δώσει πόντους. Αν μη τι άλλο δείξαμε πάντως πως υπάρχουν πολλές προοπτικές τις οποίες θα τις δει όλος ο κόσμος τη νέα χρονιά».
Τι περιμένεις τη νέα σεζόν;
«Ήρθαν καλοί παίκτες σε θέσεις που ήθελε ο προπονητής, έμεινε ένας καλός κορμός από την περσινή περίοδο και αν δουλέψουμε σκληρά θα πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι εδώ από τη δουλειά που έγινε στη Δράμα. Μείναμε σε ένα καλό ξενοδοχείο με ευγενικούς ανθρώπους, ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός ενώ και οι καιρικές συνθήκες μας βοήθησαν να δουλέψουμε. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο των Τρικάλων να υποστηρίξει την ομάδα επειδή μόνο μαζί θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Super League. Είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια και μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις