Άνετα ο Θησέας 3-0 τον Πανιώνιο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Θησέας Αγριάς, καθώς επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο και κρατήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Α.Ε.Δ., συνεχίζοντας έτσι το απόλυτο στα εντός έδρας ματς.

Γκολ από τα αποδυτήρια.

Με γκολ ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Λιάρος επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου και έκανε το 1-0 μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Κόκκα. Στο 22’ ο Θησέας και πάλι έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, ύστερα από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Κόκκα, ο Βαλωτής βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά του έφυγε το κοντρόλ. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, καθώς ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε της δυο ομάδες να αναπτύσσονται σωστά και να παίζουν ορθολογικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου και λάθων μεταβιβάσεων. Από την μεριά της ομάδας της Ν. Ιωνίας, η πρώτη καλή φάση μπροστά από την εστία του Κουτσιρίμπα δημιουργήθηκε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γ. Μπασδάνη να γίνεται παραλήπτης της μπάλας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχούδη όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο.

Ίδιος ρυθμός με τον Κατσιώτη πρωταγωνιστή.

Το δεύτερο μέρος είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον αριστερό οπισθοφύλακα του Θησέα Κατσιώτη, καθώς με δύο δικές του ασσίστ οι Δανιλόπουλος με μονοκόμματο σουτ στο 61’ και Βαλωτής στο 80’ προ κενής εστίας έγραψαν το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης (75’ Οικονόμου), Δανιλόπουλος, Λιάρος (λ.τρ. 16’ Κουτσιαρής), Βαλωτής, Κόκκας, Παπαϊωάννου (66’ Ταυρής)

Πανιώνιος: Καγιάννης, Βόγδανος (81’ Μακρής), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Φώτου, Νικούδης, Αγκόλι (65’ Καραγιάννης), Κωστούλας, Βαϊτσης, Μοσχούδης (68 Γ. Μπασδάνης), Πέτσης.

 

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις