Έτσι θα πάρει δίπλωμα οδήγησης ο Ρόις… (photos)

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκο Ρόις βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στη Γερμανία, όχι για κάποιο γκολ του με τη Ντόρτμουντ αλλά για το γεγονός ότι πιάστηκε να οδηγεί χωρίς την κατοχή διπλώματος με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 540.000 ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως για το προσεχές διάστημα (μέχρι να βγάλει επιτέλους δίπλωμα) δεν θα μπορεί να οδηγεί, όμως το 28χρονο σέξι μοντέλο Τζόρνταν Κάρβερ θέλησε να τον βγάλει από την δύσκολη θέση προσφέροντας να γίνει εκείνη η προσωπική του οδηγός…

“Αγαπημένε μου Μάρκο. Δεν είμαι μόνο διατεθειμένη να γίνω η σωφέρ σου 24 ώρες το 24ωρο, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να πάρεις πίσω το δίπλωμα οδήγησης”, ήταν το αρχικό μήνυμα της εκρηκτικής Κάρβερ προς τον 25χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό, για να προσθέσει με νόημα:

 

“Θα πρέπει απλά να συμφωνήσεις στους ακόλουθους όρους. Είτε θα με αγαπήσεις είτε θα πρέπει να μετακινηθείς από τη Ντόρτμουντ στη Μπάγερν. Είμαι ελαφρώς αχόρταγη αλλά και οι δύο επιλογές είναι εξαιρετικές”.

Η δεύτερη πρόταση ωστόσο της Κάρβερ δεν θα πρέπει να έχει κάνει τους φίλους της Ντόρτμουντ να… πετάνε τη σκούφια τους, αν σκεφτεί κανείς πως τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχουν δει κατά σειρά τους Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να βγάζουν από πάνω τους τα κιτρινόμαυρα για να φορέσουν τα κόκκινα της Μπάγερν.

Η αισθησιακή Τζόρνταν Κάρβερ μέσα από φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις