Θεοδοσιάδης: «Ο Απόλλων Λάρισας είναι επιπέδου Superleague»

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στη Νεοκαισάρεια, ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και στον Απόλλωνα Λάρισας (0-2), που προετοιμάζεται στο Ελατοχώρι της Πιερίας, ο Σάκης Θεοδοσιαδης (προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας) μίλησε  στον Νίκο Κολίτση και στη «M» για την προετοιμασία της ομάδας, τις συνθήκες και τους στόχους της. Αναλυτικά:

Επιλογές ποδοσφαιριστών από τον Πιερικό και προετοιμασία στην Πιερία. Συγκυριακό γεγονός ή συνειδητή επιλογή;

Στην άκρη του μυαλού μου είχα την απόκτηση παικτών που να γνωρίζουν την κατηγορία. Πιστεύω ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Πιερικό μπορούν ν’ ανταποκριθούν στα δικά μου θέλω. Είναι σημαντικό να κάνει μία ομάδα επαγγελματική προετοιμασία, όπως η αντίστοιχη που κάνουμε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ελατοχωρίου Πιερίας.

H άνοδος είναι αυτοσκοπός και η μη επίτευξή της συνιστά αποτυχία. Συμφωνείτε ή όχι;

Συμμετέχουμε σ’ έναν όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις και γι’ αυτό μας επέλεξε η διοίκηση. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παίρνει αποτέλεσμα και στην κακή της μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε κάνει τα πάντα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι ομάδα πρότυπο, πολυτέλεια για την κατηγορία. Συμμερίζεστε αυτήν την άποψη και ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια του Απόλλωνα. Ο πρόεδρος της ομάδας έχει επενδύσει πολλά στις συνθήκες εργασίας και στην οργάνωση της ομάδας. Είμαστε σε επίπεδο Superleague. Έχουμε έναν μόνο σκοπό, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των ανθρώπων που μας επιλέξανε.

Ποιον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα θέλατε στην ομάδα σας;

Xωρίς να θέλω ν’ αδικήσω τους υπόλοιπους, θα διάλεγα τον Ηλία τον Μανίκα, που έχουμε παίξει και συμπαίκτες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις