Παρασκευαΐδης: «Διοικητική ηρεμία και σωστή διαχείριση τα κλειδιά της επιτυχίας»

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Νίκης ενώ η ανακοίνωση του ονόματός του από τη διοίκηση της ομάδας έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο goalpost.gr, τονίζοντας πως όλα προχωράνε βάσει προγράμματος ενώ αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Παρασκευαΐδη στο goalpost.gr:

Για τις δεσμεύσεις της διοίκησης και αν έχουν τηρηθεί μέχρι τώρα:

«Πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο από τη διοίκηση. Ότι συμφωνήσαμε έχει τηρηθεί κατά γράμμα. Άλλωστε διάλεξα να αγωνιστώ στη Νίκη Βόλου γιατί πέρα του κόσμου και της ιστορίας, το πλάνο της διοίκησης απέπνεε υγεία. Είδα ότι γίνεται μία νέα προσπάθεια σε άλλες βάσεις. Εφόσον τηρηθεί νομίζω και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για τους στόχους της».

– Από την εμπειρία σου, ποιες άλλες προϋποθέσεις θα πρέπει να έχει μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τους στόχους της;

«Πέρα από τη συνέπεια της διοίκησης, που παίζει σημαντικό ρόλο, η σωστή διαχείριση τόσο των επιτυχών όσο και των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων είναι στοιχεία που καθορίζουν την πορεία μίας ομάδας. Καλός είναι ο ενθουσιασμός στα επιτυχή αποτελέσματα αλλά θα πρέπει να μην υπάρχουν υπερβολές, ενώ στα ανάποδα αποτελέσματα, που όλες οι ομάδες θα έχουν, θα πρέπει να υπάρχει η ηρεμία απ’ όλους όσους απαρτίζουν την οικογένεια της Νίκης. Διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι θα πρέπει να είναι μαζί στα καλά και στα άσχημα. Μόνο έτσι η ομάδα θα φτάσει στον τελικό της στόχο».

Για την πρώτη προπόνηση της ομάδας

«Ήξερα για τον κόσμο της Νίκης αλλά είναι αλήθεια πως δεν περίμενα τόσο πολύ κόσμο και τόσο ενθουσιασμό στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ελπίζω αυτός ο ενθουσιασμός και αυτός ο κόσμος να είναι κοντά μας όλη τη χρονιά. Είναι βέβαιο πως η έντονη παρουσία του κόσμου δίνει κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να δώσει το κάτι παραπάνω».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία και αν επηρεάζει ότι πραγματοποιείται στο «Π. Μαγουλάς»

«Όλα πάνε πολύ καλά. Ότι δεν έχουμε πάει σε κάποιο κέντρο προετοιμασίας δεν μας επηρεάζει καθώς οι προπονήσεις γίνονται πολύ νωρίς το πρωί και εκείνη την ώρα δεν έχει ιδιαίτερη ζέστη. Θέλω να τονίσω επίσης πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της ομάδας. Πιστεύω όλα αυτά θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο όταν θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα».

Για την πόλη του Βόλου

«Ο Βόλος είναι, χωρίς συζήτηση, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και νιώθω πως θα ευχαριστηθώ τη διαμονή μου εδώ»

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις