Ανακοίνωσε Ολίσε η Δόξα Δράμας

Στην πραγματοποίηση άλλης μιας μεταγραφής προχώρησε η Δόξα Δράμας, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Εγκούτου Ολίσε.

Ο Νιγηριανός μέσος ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό, και πιο πριν σε Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό, Εργοτέλη, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Πανθρακικό, έμεινε ελεύθερος από τα «λιοντάρια» με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με τους «μαυραετούς».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα της Δράμας αποκτά ακόμα ένα παίκτη με παρουσία από παραπάνω κατηγορίες μετά τους Σουάνη, Πινδώνη, Σικαλιά, Μπουσινάκη, Κουρτεσιώτη, ενώ παράλληλα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο για την φετινή σεζόν με τον στόχο να μην είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εγκούτου Ολίσε (Egutu Oliseh). Ο 36χρονος παίκτης των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1980. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-19 της Γαλλικής AS Nancy, ενώ αργότερα βρέθηκε και στη μεγάλη ομάδα της AS Nancy. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά την AS Nancy, στην CS Louhans-Cuiseaux, στην Beauvais, στη Grenoble, στην AA La Louviere, στην QPR, στην HSC Montpellier, στον Πανθρακικό, στον Εργοτέλη, στην Παναχαϊκή, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Πανηλειακό, στον Απόλλων 1926, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανσερραικός. Καλωσορίζουμε τον Εγκούτου Ολίσε (Egutu Oliseh) στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες». 

Article Cover

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις