Κατάληψη της «Θύρας 10» στα γραφεία του Ηρακλή

Υπό κατάληψη είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα από την «αυτόνομη Θύρα 10», προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει καταστάσεις και να βρεθεί λύση στα διοικητικά. Αφορμή για να γίνει αυτή η κίνηση ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα (09/08), σύμφωνα με τις οποίες σκοπεύει να κάνουν καταγγελία τα Τρίκαλα λόγω των στοχεύοντας να πάρουν τη θέση του «Γηραιού» ή της Βέροιας στο πρωτάθλημα, «πατώντας» πάνω στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, χαρακτηρίζεται πρόεδρος απατεώνας ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Η ανακοίνωση της Θύρας 10

Σήμερα 9/8 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα για να προλάβουμε ένα ακόμα τρύπημα μια ακόμα κίνηση που οδηγεί στη διάλυση του συλλόγου από τον πρόεδρο απατεώνα που ετσιθελικά κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες σχεδιάζεται από ανθρώπους εντός και εκτός ΗΡΑΚΛΗ η μη συμμετοχή της ομάδας στην σουπερ – κλίκα και η αναπλήρωση της θέσης από την ομάδα των τρικάλων. Δυστυχώς όσο απίστευτο και να φαίνεται είναι 100% αληθινό αυτό που συμβαίνει γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο, παλαιμάχους, παράγοντες και γενικά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα λάβει χώρα γενική συνέλευση και ενημέρωση στις 19:30 το απόγευμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις