«Όρθιος» 0-0 με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Ρήγας

«Φρέναρε» τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Ρήγας Φεραίος, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας, «γκρεμίζοντάς» τον από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Βελεστίνου επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις, μετά τις δύο συνεχόμενες…

…ήττες από Αναγέννηση Άρτας και Οπούντιο Μαρτίνου.
Οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για ένα γκολ που ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν κανονικό και το σημείωσε ο Αλεξίου.
Ο Ρήγας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο μέρος με τους Χατζή στο 4′ (εκτέλεσε φάουλ που πέρασε άουτ), Κρεββατά στο 15′ και στο 18′, ενώ στο 19′ σε σουτ του η μπάλα να φεύγει λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.
Ο Ρήγας διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του 29′ όταν ο Αλεξίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και το γκολ δεν μέτρησε παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «κυανολεύκων».
Στην επανάληψη η καλύτερη στιγμή για τον Ρήγα ήταν στο 53′ όταν ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, ο Ζενούνι έκανε την προβολή και πάνω στη γραμμή ο Τασίδης αποσόβησε το 0-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λάμπρος Βλιώρας της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ακρίβο και Απόστολο Τσαπράζη της ίδιας Ένωσης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καθάριος (46′ Καπασακαλίδης), Παυλίδης, Καραγκούνης (70′ Γασπαράτος), Παναγιωτίδης, Νάκας (76′ Ραφτόπουλος), Μακράκης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι (90′ Μιχολίτσης), Μπίκας (86′ Γούτσος), Ζατσάι (82′ Μαλάκος), Κρεββατάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις