Τις εταιρείες που θα τον «ντύνουν» ανακοίνωσε ο Πύρασος

Τη συνεργασία του με εταιρείες ένδυσης ανακοινώσε ο Πύρασος, δείχνοντας ότι σε θέματα οργάνωσης βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από την κατηγορία που αγωνίζεται, ίσως απόρροια και του περάσματός από την Γ’ εθνική.
Οι παράγοντες του Πυράσου επέλεξαν…

δυο διαφορετικές εταιρείες για να προμηθευτούν εμφανίσεις, με τη μια να «ντύνει» την ομάδα στα επίσημα παιχνίδια και τη δεύτερη στις προπονήσεις.
Πρόκειται για τις εταιρείες «Fteam», αναφορικά με τα ρούχα προπονήσεων και «Legea» που θα ντύνει τους Αγχιαλίτες στα επίσημα παιχνίδια. Φυσικά δεν θα υπάρχει αλλαγή στα χρώματα της ομάδας που είναι το μπλε και το άσπρο…

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Ανακοινώνεται πως το ρουχισμό της ομάδος μας ανέλαβε η εταιρεία Fteam αναφορικά με τα ρούχα προπονήσεων και η Legea αναφορικά με τις στολές των αγώνων. Η πρώτη εμφάνιση του Πυράσου για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα είναι μπλε με άσπρη ρίγα στα πλάγια και η δεύτερη άσπρη με μπλε ρίγα στα πλάγια. Οι εμφανίσεις θα παρουσιαστούν επισήμως από την ιστοσελίδα μας όταν οριστικοποιηθούν όλοι οι νέοι χορηγοί που θα διαφημίζονται σε αυτές.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις