Κάλεσμα για συμμετοχή στη Γιορτή Κρασιού από τον Πύρασο

Αν και δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ομάδα του Πυράσου, παρόλα αυτά καλεί όλους τους φίλους του Σωματείου να στηρίξουν τη Γιορτή Κρασιού που θα διαρκέσει από 12-15 Αυγούστου κι αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που προβάλει την περιοχή της Αγχιάλου…

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο σύλλογος μας φέτος δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στη Γιορτή Κρασιού, την παραδοσιακή αυτή κορυφαία διοργάνωση του τόπου μας. Καλούμε τους φίλους του σωματείου να στηρίξουν τη Γιορτή, να προβάλουν και να ενισχύσουν τη Νέα Αγχίαλο.
Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου αποτελεί θεσμό για την περιοχή, αφού διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1960. Από τότε μέχρι σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει πλήθος επισκεπτών από τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή. Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».
Η αυλαία της γιορτής ανοίγει την Παρασκευή 12 Αυγούστου με τον Δημήτρη Κοντολάζο. Το Σάββατο 13 Αυγούστου ακολουθεί λαϊκή βραδιά με τον Αντύπα και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Την Κυριακή 14 Αυγούστου θα εμφανιστούν η Πέγκυ Ζήνα και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου σειρά έχει ο Παναγιώτης Λάλεζας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις