Νίκη με ανατροπή για τη Δήμητρα 3-2 τον Διαγόρα

Η Δήμητρα επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κερδίζοντας τον Διαγόρα 3-2 με ανατροπή.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξε ο Κάρρος με σουτ…

…στο 9ο κιόλας λεπτό κάνοντας το 0-1 για τον Διαγόρα. Στο 27΄ο Παρίσης έφερε το παιχνίδι στα ίσα αφού με σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Αράπη και έκανε το 1-1 διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου. Από μεριάς φιλοξενούμενων στο 17΄κεφαλιά του Κάρρου μετά από σέντρα του Κατσίκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκιούρκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το δεύτερο γκολ στο 54΄ αφού μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Καμπέρη η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Γαλόγαυρου και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 70΄σουτ του Κάρρου από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ.
Στο 66΄ ο Νικηφοράκης εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής και έκανε το 2-2. Σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας το φάουλ για αυτούς.
Στο 78΄έγινε η ολική ανατροπή για την Δήμητρα αφού ο Αντωνιάδης, ο πρώτος σκόρερ της Δήμητρας, μετά από σέντρα του Παυλίδη έκανε το τελικό 3-2.

Ο κ. Βαγγόπουλος αναφέρθηκε στον διαιτητή έχοντας πολλά παράπονα σε δύο φάσεις κυρίως. Τάκλιν παίχτη της Δήμητρας στον Κατσίκη προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό που τον οδήγησε να τον κάνει αλλαγή στο 75΄ ενώ στο 67΄μετά από φάουλ του Κουντούρη, ο Κάρρος υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ ενώ δεν ήταν.
Επίσης, ο Διαγόρας παρατάχθηκε στην Ευξεινούπολη με δώδεκα μόλις παίχτες με αποτέλεσμα ο τεχνικός να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές σε παίχτες οι οποίοι έπαιζαν με τράβηγμα.
Από τον κ. Βουρούκο αναφέρθηκε πως η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αφού αναγκάζεται να χρησιμοποιεί παίχτες που δεν είναι βασικοί. Παρόλα αυτά οι αντικαταστάτες τους ανταπεξέρχονται πολύ καλά στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

ΔΗΜΗΤΡΑ(Βουρούκος): Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Αράπης(63΄Τσιάρας), Ραμαντάνης(46΄Ξηρομερίσιος), Κ. Παυλίδης, Βογιατζής(72΄Κωτσός), Παρίσης, Μ. Παυλίδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ( Βαγγόπουλος):Αράπης, Μαστροχρήστος, Γαλόγαυρος, Καραβασίλης, Μαντούδης, Πρασάς, Καραμανλής, Καναλιώτης, Κάρρος, Καμπέρης, Κατσίκης(75΄Τζανής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις