Μία γροθιά η Νίκη μετά τη συνάντηση Τζήμα με εκπροσώπους των τμημάτων της Ερασιτεχνικής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κ. Τζήμα με τους εκπροσώπους όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Νίκης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, στο «Π. Μαγουλάς». Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης τόνισε επανειλημμένως την ανάγκη ενότητας όλων των μελών που αποτελούν την οικογένεια του Συλλόγου και απεύθυνε πρόσκληση να αφήσουν όλοι τα λάθη του παρελθόντος και να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα.

Ένα νέο ξεκίνημα που γίνεται με διαφορετικές προϋποθέσεις και στοχεύει σ’ έναν δυνατό και ενιαίο Σύλλογο. Με κορωνίδα το ποδόσφαιρο, ο κ. Τζήμας θέλει να συνεισφέρει σε όλα τα τμήματα γιατί, όπως είπε, αναγνωρίζει πως τα έσοδα των άλλων τμημάτων είναι ελάχιστα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να υπάρξει κεντρική χορηγία για τις εμφανίσεις των ομάδων την οποία θα αναλάβει η εταιρία αθλητικών ειδών που θα ντύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, η LEGEA. Επίσης στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου θα δοθούν χρήματα από τις πέντε μεγάλες χορηγίες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ένα μέρος θα κρατήσει η ποδοσφαιρική ομάδα και το υπόλοιπο θα μοιραστεί ισόποσα στα τμήματα που λειτουργούν υπό την σημαία της Νίκης.

Έσοδα θα έχουν επίσης τα τμήματα από τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου, με τον Γιάννη Πάριο να αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το «Π. Μαγουλάς».

Αποφασίστηκε, επίσης, κατά τη διάρκεια του έτους να πραγματοποιηθούν και δύο κληρώσεις αυτοκινήτων, με τα έσοδα να μοιράζονται επίσης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Ίσως για πρώτη φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης και ο επικεφαλής της να προσεγγίζουν με πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον την Ερασιτεχνική και τα τμήματα που λειτουργούν υπό την αιγίδα της. Για πρώτη φορά η ποδοσφαιρική Νίκη μπαίνει στη διαδικασία να προσφέρει ουσιαστικά και να μοιραστεί έσοδα που θα μπορούσε να βάλει στο ταμείο της. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το βοηθητικό του «Π. Μαγουλάς» και τα έργα αναμόρφωσής του, αποτελούν προίκα για τον Σύλλογο και όχι ιδιοκτησία της Δ.Ε. του ποδοσφαίρου.

Φέτος, ίσως, για πρώτη φορά δούμε τον Σύλλογο της Νίκης να λειτουργεί ενιαία και με κοινό στόχο την ανάδειξη όλων των τμημάτων και όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Το βέβαιο είναι πως η πρώτη συνάντηση ξεπέρασε τις προσδοκίες και εφόσον γίνουν έργα τα όσα ειπώθηκαν, η Νίκη μπαίνει σε ένα διαφορετικό δρόμο διοίκησης, που θα έχει ως βασικό στόχο το νοικοκύρεμα σε όλα τα επίπεδα, ώστε κάθε επιτυχία να μην είναι μία φωτοβολίδα αλλά η βάση για ακόμη μεγαλύτερες.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις