Φιλική νίκη για Διαγόρα Σεβαστής, 3-1 την Αλεξάνδρεια

Η ζέστη αποτέλεσε τον αρνητικό παράγοντα της φιλικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανδρομάχης, ανάμεσα στον Διαγόρα Σεβαστής και την ΑΕ Αλεξάνδρειας, στην οποία ο Διαγόρας επικράτησε με 3-1. Εκτός της κόπωση της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν…

…από τους δυο τεχνικούς, είχαν να αντιμετωπίσουν και την αφόρητα υψηλή θερμοκρασία αφού κυριολεκτικά δε κουνιόταν φύλλο στην ευρύτερη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι ανώτεροι πήραν από την αρχή της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ με τον Λαγδάρη μετά από ωραία πάσα του Μπενίσκου.
Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας έκανε το 2-0 με κεφαλιά το Δημητρίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιώμη και ο Τριακαλόπουλος το 3-0 μετά από ωραία κάθετη πάσα από παίκτη υπο δοκιμήν.
Οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας και ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας που αγωνίζονται, μείωσαν λίγο πρίν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λέκκα.
Διαιτητές ήταν οι Διακουμάκος, Μπλέτσιου και Φωτιάδου.
Διαγόρας Σεβαστής: Βασιλειάδης, Τάχος, Λαγδάρης, Τερζής, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Σιδηρόπουλος, Κούμπουλα, Καλουσίδης, Μπενίσκος, Τρικαλόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Ίτσιος, Δημητρίου, Σαμανίδης, Τσιώμης, Ευαγγελόπουλος, Καρατζάογλου και 3 υπό δοκιμήν παίκτες.
Αλεξάνδρεια: Γκατσούφης, Γρηγοριάδης, Νικολόπουλος, Πέικος, Ιορδανόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Τζιλόπουλος, Πέτκος, Λέκκας.
Πηγή: pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις