ΑΟΤ: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΑΟΤ»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση των φιλάθλων στο φιλικό με την ΑΕΚ την Τετάρτη (10/8) έμειναν οι άνθρωποι των Τρικάλων. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (11/8) η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, σημειώνοντας πως με τη βοήθεια του θα δημιουργηθεί ένας ΑΟΤ που θα αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γιαλιάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του ΑΟΤ για την προσέλευση τους στο φιλικό με την ΑΕΚ.
Για εμάς ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι στα καρδιά του καλοκαιριού χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο και αυτό που δίνουμε ως υπόσχεση είναι, ότι η προσπάθεια για τις «καλύτερες μέρες» της ομάδας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί. Είμαστε σίγουροι ότι το αγκάλιασμα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερo με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και πάνω απ’ όλα με την φυσική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Παίρνουμε δύναμη από τους φιλάθλους και όλα αυτά μας δίνουν την ώθηση για να παλέψουμε δυνατά για να φτάσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα εκεί που αξίζει και εκεί που επιθυμούν όλοι οι φίλαθλοι. Ενωμένοι θα δημιουργήσουμε έναν ΑΟ Τρίκαλα που θα αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο στόχος τόσο του μεγαλομετόχου όσο και του προέδρου της ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις