Εντυπωσιακά νούμερα ανακοίνωσε ο Τζήμας στη Δ.Ε.

Ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης καθώς ο κ. Τζήμας έκανε ανακοινώσεις που ενθουσίασαν τα μέλη. Ουσιαστικά ο νέος διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος έκανε μία ανάλυση του προϋπολογισμού κι έναν μίνι απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων. Τα νούμερα που ακούστηκαν πραγματικά ήταν εντυπωσιακά καθώς, όπως επισήμανε ο κ. Τζήμας, το τμήμα του ποδοσφαίρου, όχι μόνο δεν οφείλει πουθενά αλλά έχει και έσοδα κοντά στα 120.000€ και μάλιστα, χωρίς ακόμα να έχει δώσει ούτε ένα φιλικό.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ανέλυσε από πού προέρχεται αυτή η σημαντική παρακαταθήκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: Τα 60.000€ προέρχονται από τις πωλήσεις των διαρκείας καθώς έχουν ήδη πουληθεί τα 350 και τα υπόλοιπα 150 υπολογίζεται πως θα εξαντληθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες. 20.000€ προέρχονται από τις διαφημιστικές πινακίδες ενώ άλλες 20.000€ υπολογίζεται πως είναι οι υπόλοιπες χορηγίες όπως χορηγοί φανέλας. Οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Τζήμας, έχουν ήδη πληρωθεί τους δύο πρώτους μήνες, όπως πληρωμένα είναι και τα ενοίκια των σπιτιών για τουλάχιστον δύο μήνες. Αυτό συνεπάγεται πως υπάρχει και ο «αέρας» του ενός μήνα για τις υποχρεώσεις σε ποδοσφαιριστές και σπίτια. Τα έργα που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο «Π. Μαγουλάς» είναι πληρωμένα μέχρι ευρώ και καμία οικονομική εκκρεμότητα δεν θα προκύψει.

Τα έξοδα σε σχέση με τα έσοδα είναι σαφώς λιγότερα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να κινηθεί «επιθετικά» στο μεταγραφικό μέτωπο ώστε να αποκτήσει τη δυναμική που θα της δώσει προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος.

Να σημειώσουμε πως τον μέχρι τώρα απολογισμό καθώς και το πλάνο της επόμενης μέρας, ο κ. Τζήμας το ανέλυσε και στα διοικητικά συμβούλια των οργανωμένων οπαδών της Νίκης σε μία σύντομη συνάντηση που είχε μαζί τους, νωρίς το απόγευμα.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ποδοσφαιρική Νίκη και κατ’ επέκταση όλος ο Σύλλογος μπαίνει σε τροχιά οικονομικής εξυγίανσης και χτισίματος σε γερά θεμέλια ώστε κάθε επιτυχία να έχει συνέχεια και να μην είναι μία πρόσκαιρη φούσκα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις