Κοκκινάκη: «Θα ανακοινωθούν σημαντικά πράγματα τον Σεπτέμβριο»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη έκανε η Α’ Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης. Η κ. Κοκκινάκη αναφέρθηκε στην δεδομένη βοήθεια σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο από τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλή, οι οποίοι είναι γέννημα θρέμμα Νικιώτες, ενώ ακόμη και η κ. Παπανάτσιου που δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει. Τέλος η κ. Κοκκινάκη τόνισε πως τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνουν πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για το γήπεδο και πιστεύει πως με τις δυνατότητες του κ. Τζήμα θα υλοποιηθούν σημαντικά έργα.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Κοκκινάκη:

«Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Η πολιτική είναι κάτι άλλο, η κομματική ταυτότητα, γιατί σας ακούω που συζητάτε σε σχέση με τους βουλευτές του νομού Μαγνησίας. Δύο από αυτούς ο Μάκης Μπαλής και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος δεν είναι απλά δηλωμένοι Νικιώτες, είναι γέννημα θρέμμα που λένε. Τον κ. Μπουκώρο δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, χαίρομαι που ακούω ότι είναι Νικιώτης και όσον αφορά την κα. Παπανάτσιου είναι μια γυναίκα που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά η φιλοσοφία τους σε σχέση με το πώς πρέπει να στηριχθεί ο μαζικός αθλητισμός είναι δεδομένη για τον χώρο που αντιπροσωπεύουν. Μιλώντας για τους τρεις βουλευτές. Από εκεί και πέρα χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν ούτε τίποτα άλλο, λέω ότι στην προσπάθειά μας οι τρεις βουλευτές, δηλαδή ο κ. Μπαλής, ο κ. Μεϊκόπουλος και η κα. Παπανάτσιου είναι δίπλα μας. Για τον κ. Μπουκώρο, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, εννοώ σε πολιτικό επίπεδο, εύχομαι και ελπίζω να συμβάλλει σ’ αυτή την προσπάθεια όσο μπορεί. Ειδικά λοιπόν οι τρεις που σας προανέφερα θα είναι αρωγοί μας.

Η Νίκη δεν ζητάει καμία χάρη. Σας λέω πως η φιλοσοφία τους σε σχέση με τον μαζικό αθλητισμό είναι συγκεκριμένη και θεωρώ ότι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται, όσον αφορά τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, δηλαδή για τα παιδάκια που αθλούνται στην Νίκη και είναι πάρα πολλά και πιστεύω να είναι και περισσότερα στο μέλλον λόγω των προσπαθειών που γίνονται με τους χώρους άθλησης.

Να πω και κάτι άλλο γιατί αναφέρθηκε από κάποιους για τα διαρκείας κλπ. Δεν έχει σημασία να πάρουν το διαρκείας. Εντάξει το διαρκείας μπορεί να είναι 100, 200 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι όμως άνθρωποι είναι στο γήπεδο μαζί μας. Αυτή είναι η ουσία.

Γι’ αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο δεν θα πούμε τίποτα ακόμα. Θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη. Είμαστε σε συνεννοήσεις, θα γίνουν κάποια ραντεβού τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν. Θα γίνουν σοβαρές ανακοινώσεις μέσα στον Σεπτέμβριο, προς το τέλος. Καταλαβαίνετε πως ο χρόνος είναι πολύ πιεσμένος και τώρα είναι μια περίοδος διακοπών. Τότε θα έχουμε να πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Το να μελετηθούν κάποια πράγματα είναι το πιο εύκολο κομμάτι, το να έρθουμε σε επικοινωνία και να βρούμε τρόπο συνεργασίας με την ΓΕΟΣΕ είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα και το τελευταίο είναι η υλοποίηση. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά ευτυχώς έχουμε μαζί μας έναν πρόεδρο ο οποίος έχει τις δυνατότητες να το καταφέρει και αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις