Ισόπαλοι Πύρασος και Σαρακηνός, στην Αγχίαλο

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου το απόγευμα του Σαββάτου, Πύρασος και Σαρακηνός έφεραν ισοπαλία 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10άλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του 15χρονου Μελίσση που προερχεται παό τις ακαδημιες τυ Σρακηνού και ο Πύρασος ισοφάρισε με αυτογκόλ ύστερα από…

συρτή σέντρα του Φούκη (και πιο μπροστά ωραία μεταβίβαση του Στεργίου)
Στο α’ ημίχρονο, σουτ του Χατζητρακόσια από πλάγια κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, σουτ του Κοτζαθανάση από το ύψος της μεγ. περιοχής έφυγε λίγο έξω, ενώ ο Σαρακηνός είχε τριπλή μεγάλη ευκαιρία όταν σουτ του Τσεκούρα απέκρουσε με τα πόδια ο Βαν ντε Γουίχε, μετά σουτ του Κωνσταντάκου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και σουτ του Φουρκιώτη έφυγε άουτ..
Στο β’ μέρος, ο Πύρασος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Στεργίου να σουτάρει άουτ από καλή θέση, ενώ μετά το γκολ που δέχθηκε, σουτ του Μπασδάνη κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι, που έδωσαν το πρώτο τους φιλικό, δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας,, δεδομένου ότι έχει κατέβει πάρα πολύ ο μέσος όρος ηλικίας. Μάλιστα στο β’ μέρος της αναμέτρησης, η ομάδα που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται σχεδόν εξολοκλήρου από τις ακαδημίες.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς, Στεφανής, Μπασδάνης, Γιοβάνης, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Δανόπουλος, Μπέικος, Σιώμος, Χατζητρακόσιας. Έπαιξαν και οι Τσιλίγγος, Στεργίου, Σκαρλάτος, Σπύρου, Φούκης, Τοκαλής, Κόκκαλης, Δαμάσκος, Δράγνης, Σταντζούρης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλος, Ιωάννου, Τσαρδακάς, Τσαγγαράς, Καλαμάτας, Βαλέρα, Κωνσταντάκος, Τσεκούρας, Φουρκιώτης, Βαλωτής. Χρόνο συμμετοχής επισης πήραν οι Δουλάς, Κατσικαδάμος, Σουλιώτης, Μπαρμπούτας, Γκλαβίνης, Κίτσας, Μελίσσης, Βλιώρας, Μπέιντο, Κοντορίζος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις