Εντός έδρας νίκη του Αλμυρού (2-0), επί της Ακρόπολης

Από ένα κάλο ημίχρονο είχαν οι δυο αντίπαλοι στο φιλικό που έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο Αλμυρού, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά επί της Ακρόπολης με 2-0, με τα τέρματα που πέτυχαν οι Νικηφοράκης (67′) και Κρανάς (75′)…

Οι ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από τη βαριά προετοιμασία που έχει προηγηθεί, ωστόσο έβγαλαν στο χορτάρι κάποια από τα στοιχειά που ζητούν οι προπονητές τους, σε διαφορετικά διαστήματα του αγώνα.
Στο α’ ημίχρονο η Ακρόπολη ήταν πολύ καλή στην κυκλοφορία της μπάλας κι εμφανώς βελτιωμένη στο τακτικό κομμάτι, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κι αυτή η εικόνα της ομάδας, κάνει τον προπονητή της Βαγγέλη Τάχο να αισιοδοξεί.
Οι γηπεδούχοι είχαν την καλή τους απόδοση στο β’ ημίχρονο, καθώς έδειξαν να «λύνονται» όσο περνούσε η ώρα. Σ’ αυτό το διάστημα ταν πέτυχαν και τα δυο τους γκολ. Στο 67′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικηφοράκη και στο 75΄ με τον Κρανα, μετά από εξαιρετική πάσα Νίκου Βούλγαρη.
Από την εικόνα της ομάδας του ο Κώστας Σταματίου έμεινε σχετικά ικανοποιημένος, καθώς οι ποδοσφαιριστές του είχαν διάθεση, αλλά απαιτείται ακόμα πολύ δουλειά κι επιπλέον ενίσχυση, είτε με τις επιστροφές τραυματιών είτε με την επίτευξη κάποιας μεταγραφής στο επόμενο διάστημα
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος, Πλαβός, Κυριάκος, Παυλίδης, Τσόγκας, Θωμαϊδης, Νίκος Βούλγαρης, Κοντοβάς, Λιόλιος, Κρανάς.
Χρόνο συμμετοχής πήραν ΟΙ Νικηφοράκης, Τσάτσος, Τιμπλαλέξης, Τετριμίδας, Τσέργας, Νίκος Βούλγαρης (ΙΙ).
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ν. Αξιώτης, Πασάς, Χάνος, Φ. Φώτου, Τ. Τσούτσας, Μιχολίτσης, Μ. Τσούτσας, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Παγώνης.
Χρόνο συμμετοχής πήραν ΟΙ Κυριαζής, Τριχόπουλος, Δ. Φώτο, Γ. Κουνή, Γ. Βλιώρας, Σ. Αξιώτης

*Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Αλμυρού.
**Με συγκίνηση αντάμωσαν οι δυο προπονητές, Κώστας Σταματίου και Βαγγέλης Τάχος στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από πολλά χρόνια…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις