«Λευκή» ισοπαλία για Ηρακλή και Παγασητικό, στο πρώτο φιλικό

Ο περσινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΘ και μια εκ των δυο νεοφώτιστων ομάδων, ο Παγασητικός, έδωσαν το Σάββατο το πρώτο τους φιλικό στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Σκορ δεν υπήρξε, καθώς οι ομάδες έμειναν στο «στείρο» 0-0, όμως χάθηκαν πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες, με αποκορύφωμα από ένα δοκάρι για καθεμία και τα δυο στο πρώτο ημίχρονο…

Στο 8′ για τον Ηρακλή με σουτ του Λιάρου που τράνταξε τη συμβολή τον δοκών και στο 26′ με τον Μπραχόλι που πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.
Η αναμέτρηση είχε πολλές διακυμάνσεις, με τις ομάδες εναλλάξ να παίρνουν την πρωτοβουλία. Πιο έτοιμοι έδειξαν οι γηπεδούχοι, που για μεγαλύτερα διαστήματα πίεζαν κι έδειχναν πιο δυνατοί, με κάποιους ποδοσφαιριστές τους να κάνουν πολύ καλές ατομικές ενέργειες.
Πολλές ήταν οι περιπτώσεις που οι παίκτες τα έβαζαν με τους εαυτούς τους, σαφώς επηρεασμένοι από το γεγονός ότι τα πόδια τους δεν τους «άκουγαν», εξαιτίας της βαριάς προετοιμασίας.
Πολλές οι απουσίες για τον Παγασητικό, καθώς έλλειπαν οι τραυματίες Ζιώγας, Περιβολιώτης και ο Λάϊος και για διάφορους λόγους οι Μπερτζέμης, Δώσας και Κικίδης.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό, όταν οι παίκτες δουλεύονται ακόμα στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση. Ωστόσο, οι δυο προπονητές πραγματικά έβλεπαν πράγματα που δουλεύουν στην προπόνηση να βγαίνουν και στο γήπεδο, άλλες φορές καλύτερα κι άλλες όχι με μεγάλη επιτυχία.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κουτσιρίμπας (70′ Σακελλαρίου), Ντούρο, Κοντοβάς, Μοράλες (65′ Τζιώλας), Γιαμαλής (75′ Μάρκος), Μαυρίδης (Μ. Παπαπορφυρίου), Άντι Φέζο (70′ Καρπαθάκης), Λιάρος, Ασλάνογλου, Λιάκος (75′ Ντενίς Φέζο), Μαγγιώρος (46′ Παπαστεργίου)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης (46′ Γ. Μιχαλόπουλος), Γκατζούνας (80′ Βουρδάκης), Μυλωνάς, Καλαντζής (46′ Σίμος), Στρούγγης, Καψιώτης (55′ Ξηρομερίτης), Β. Μιχαλόπουλος, Θάνος (75′ Γιαννακόπουλος), Ρουμπάτης (46′ Καρανικολάου), Μπραχόλι (46′ Μπούρντα), Ρηγίνος (46′ Σατελιάν).

***Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις