Στο τρίτο στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β.

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στο Βόλο μετά από εννέα μέρες παραμονής στην Κουτσούφλιανη και το φιλικό που έδωσαν χθες στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-2. Αυτό ήταν…

…το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, καθώς προηγήθηκαν αυτά με τη Βέροια (1-1) και Πανθηραϊκό (1-0 υπέρ του Ολυμπιακού).
Στην παρούσα φάση τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία, η οποία δοκιμάζει διάφορα πράγματα στο παιχνίδι και θέλει να δει την αγωνιστική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών, έμπειρων και νεαρών. Στο χθεσινό φιλικό με τον Αχιλλέα ο Ολυμπιακός παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο με την ενδεκάδα που φαίνεται να υπολογίζει περισσότερο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας (και χωρίς τον τραυματία Ντα Κόστα) προηγήθηκε 2-1. Στη συνέχεια, στο β’ μέρος, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε πολλές αλλαγές, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η ίδια, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δεχθεί δύο γκολ, να μην πετύχει κανένα και να έρθει η ήττα με 3-2.
Είναι γεγονός, πάντως, πως αυτή η ομάδα χρειάζεται φιλικά παιχνίδια για να «δέσει», αν και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη και αρχίζει το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό περιλαμβάνει πολλά δυνατά φιλικά ματς, καθώς ο Ολυμπιακός σε διάστημα μιας εβδομάδας θα δώσει τέσσερα παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει στις 21 Αυγούστου με αντίπαλο τον ισχυρό Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό, θα ακολουθήσει την Τετάρτη 24/8 το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, επίσης στο Πανθεσσαλικό, ενώ το Σάββατο 27/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον δυνατό Άρη, που φέτος ανέβηκε στη Football League. Την Κυριακή 28/8 η ομάδα θα παίξει στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο.
Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα δώσει και ορισμένα άλλα φιλικά, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει ζητήσει από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου να κλειστούν δυνατά παιχνίδια και εκτός έδρας, προκειμένου να δει πως συμπεριφέρεται η ομάδα μακριά από την έδρα της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις