Ακόμη μία φιλική νίκη για την Δόξα, 1-0 τον Πανθρακικό

Μία ακόμη νίκη σε φιλικό παιχνίδι για τη Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανθρακικό που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Football League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Γιόνδης. Στη συνέχεια οι «Μαυραετοί» έφτασαν ακόμη δύο φορές κοντά στο γκολ με τον σκόρερ η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και σταδιακά ο Πανθρακικός ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι στο 24ο λεπτό, ο αρχηγός του Πανθρακικού, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, έγινε αναγκαστικά αλλαγή και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Μανώλης Ρουσσάκης. Ο 23χρονος αμυντικός έκανε 6 ράμματα στο εσωτερικό μέρος του χείλους του.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Πινδώνης, Κεφαλάς, Μπουσινάκης, Σουάνης, Καρλόπουλος, Γιόνδης. Αγωνίστηκαν και οι Ντος Σάντος, Ακασού, Μαρκόπουλος, Ολίσε, Κουμπρόγλου, Πολύζος

Πανθρακικός : Τζελέπης, Πολίμος, Γαβριηλίδης, Χαλκιαδάκης, Πλέγας, Νικόλτσης, Μπεκατώρος, Μπουγαΐδης, Μήλιος, Μυθριάνος, Πετρούσης. Αγωνίστηκαν και οι Ρουσσάκης, Γκαραβέλης, Βλαχόπουλος, Γκιντίδης, Κάρδαρης, Ψάλτης, Κυριαλάνης, Κουσίδης, Ζυγκερίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις