Περνά από γιατρούς ο Μπρίτος και υπογράφει

Ο Γκουστάβο Μπρίτος, ως γνωστόν, βρίσκεται στο Βόλο από την περασμένη Παρασκευή (12/8), ξεναγήθηκε στο Πανθεσσαλικό από τα άτομα της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ παρακολούθησε την ομάδα στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Ο Αργεντινός επιθετικός, ακολούθησε…

…ατομικό πρόγραμμα το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα, όπου η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό, καθώς είναι πίσω από πλευράς προετοιμασίας και θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Ο Μπρίτος σήμερα το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, αποτελώντας και με τη… βούλα παίκτη της ομάδας.
Όσον αφορά την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», αυτή θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (16/8) με απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, όπου έχει οριστεί το νέο ραντεβού των ποδοσφαιριστών με την τεχνική ηγεσία, μετά το διήμερο ξεκούρασης.
Από σήμερα αρχίζει το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα δώσει σειρά δυνατών φιλικών παιχνιδιών, με στόχο το «δέσιμο» της ομάδας, εν όψει των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις