Σε τρεις εβδομάδες έτοιμο το βοηθητικό του ΕΑΚ

Στο Πανθεσσαλικό προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό του ΕΑΚ, στο οποίο χθες έγινε η σπορά του χλοοτάπητα και… …σε τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Οι εργασίες υποδομής που έγιναν στο βοηθητικό και με τις σωληνώσεις που υπάρχουν, επιτρέπουν στην κατασκευή ενός γηπέδου που θα διαθέτει πολύ καλό και ανθεκτικό χλοοτάπητα.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, το οποίο ως γνωστόν το παραχώρησε στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ο Δήμος Βόλου για 10 χρόνια. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα προπονούνται κυρίως τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και κάποιες προπονήσεις και η επαγγελματική ομάδα.

Επίσης, από την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσουν και οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο στο Σέσκλο. Κι αυτό γιατί στην παρούσα φάση υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση των εγκαταστάσεων, μια και την καλοκαιρινή περίοδο λειτουργεί μόνο η μία πομόνα νερού από τις έξι που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπολογίζεται πως στα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο μέσα στον Δεκέμβριο και το αθλητικό κέντρο στο Σέσκλο θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά παράλληλα και να δημιουργήσει αξιόλογα τμήματα υποδομής, να διαθέτει χώρους προπόνησης. Μετά από πολλά χρόνια, ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να βρίσκει λύση στο πρόβλημα.

Πηγή: Εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις